• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 35,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

Hondenluiken

Hondenluiken van PetSafe geven uw huisdier de kans om te genieten van hun vrijheid.
Lees meer

Hondenluiken op Staywell.nl

Hondenluiken zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten: hondenluik small voor grote katten en kleine hondjes, hondenluik medium voor de middelgrote hond en hondenluik large of hondenluik XL voor de grote hond, zoals bijvoorbeeld een Herdershond of Golden Retriever.
De PetSafe hondenluiken zijn van goede kwaliteit en van stevig materiaal.
U kunt bij ons kiezen voor een hondenluik met harde kunststof deur of een hondenluik met een aluminium frame en een flexibele rubberen flap.
De kunststof hondenluiken uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, bruin of grijs.
Ook hebben wij hondenluiken met 3 flappen voor extra isolatie. Een hondenluik dat helemaal geen tocht of kou doorlaat bestaat helaas niet, maar het PetSafe Extreme Wheather hondenluik zorgt ervoor dat tocht en kou zo veel mogelijk beperkt wordt.
Deze extra geïsoleerde hondenluiken zijn te bestellen in 3 verschillende afmetingen.
Wilt u een hondenluik dat alleen ontgrendeld voor uw huisdier? Dan kunt u ervoor kiezen om het Petsafe Elektronische hondenluik aan te schaffen: de PetSafe SmartDoor Electronic.
De PetSafe Smartdoor werkt op de Elektronische hanger aan de halsband van uw hond. Zodra de hond met deze hanger om voor het deurtje staat, wordt het luik ontgrendeld. Dit hondenluik is alleen verkrijgbaar in de maat large (voor honden tot een gewicht van maximaal 45 kilo).

Hoe plaatst u een hondenluik van Staywell?

De werkwijze voor het plaatsen van een hondenluik is afhankelijk van het materiaal waarin het hondenluik geplaatst gaat worden.
Een hondenluik plaatsen in een houten deur is over het algemeen vrij eenvoudig. Aan de hand van de meegeleverde handleiding en mal voor de afmeting, kunt u dit luikje gemakkelijk zelf plaatsen.
Indien u het hondenluik in een muur wilt plaatsen, dan is dit zeker mogelijk. Houd er bij het plaatsen van een hondenluik in een muur rekening mee, dat er voor de meeste grote en middelgrote hondenluiken, geen extra verlengtunnels te verkrijgen zijn! Tenzij u hiervoor zelf ervaren genoeg bent, wordt het boren van een gat door de muur over het algemeen uitbesteed aan een extern bedrijf.
Sommige kleine hondenluiken, kunnen ook in (dubbel) glas geplaatst worden. Het advies is om het plaatsen hiervan over te laten aan een ervaren glaszetter.
Medium hondenluiken en large of XL hondenluiken, kunnen vanwege hun omvang, niet in glas geplaatst worden.

 

Waarom hondenluiken kopen bij Staywell.nl?

Hondenluiken zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten, small, medium, large of zelfs XL. Zo hebben wij voor iedere hond een geschikt hondenluik. Alle hondenluiken zijn van goede kwaliteit en stevig materiaal.

Wanneer is een hondenluik XL geschikt?

Onze hondenluiken XL zijn geschikt voor grote honden tot 100 kg. Heb je een hond tot 45 kg? Dan is een hondenluik Large ook geschikt.

Is een hondenluik tochtvrij?

Wij hebben hondenluiken met 3 flappen voor extra isolatie. Helaas is een hondenluik nooit helemaal tochtvrij, maar met het PetSafe Extreme Wheather hondenluik beperk je tocht en kou zoveel mogelijk.

Wat is het beste hondenluik voor een grote hond?

Staywell.nl heeft een groot assortiment hondenluiken. Hierdoor is er genoeg keuze, ook voor grote honden. Kies voor honden tussen de 18 en 45 kg voor een hondenluik large, en vanaf 45 kilo voor een hondenluik XL.

Wat is een goed hondenluik voor een kleine hond?

Staywell.nl heeft een ruim aanbod hondenluiken voor kleine honden. Deze hondenluiken zijn speciaal voor kleine hondjes tot een gewicht van maximaal 10 kg.

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »