• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

Hondenluiken

Hondenluiken zijn bij Staywell.nl verkrijgbaar in verschillende maten van groot tot klein. Zo hebben wij voor iedere hond een geschikt luik. Alle luiken voor honden zijn van goede kwaliteit en stevig materiaal. Van luiken met minder toch tot beveiligde luiken; u vindt het allemaal bij ons.

Welke hondenluiken vindt u bij ons?

Hondenluiken koopt u bij ons in verschillende maten: small, medium, large of zelfs XL. U kiest bij Staywell.nl voor een hondenluik met harde kunststof deur of een luik met een aluminium frame en een flexibele rubberen flap. De kunststof luiken uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, bruin of grijs. Wij adviseren de volgende maat luik voor het gewicht van uw hond:

  • Hondenluik XL voor honden zwaarder dan 45 kilo
  • Hondenluik L voor honden tussen 18 en 45 kilo
  • Hondenluik M voor honden tussen 10 en 18 kilo
  • Hondenluik S voor honden lichter dan 10 kilo

Bepaalde hondenluiken houden meer kou buiten

Een hondenluik dat helemaal geen tocht of kou doorlaat bestaat helaas niet, maar de PetSafe Extreme Wheather zorgt ervoor dat tocht en kou zo veel mogelijk beperkt wordt. Deze extra geïsoleerde hondenluiken zijn te bestellen in drie verschillende afmetingen. Ook hebben wij luiken voor honden met drie flappen voor extra isolatie.

U koopt bij ons een hondenluik dat uw hond ontgrendeld

Zoekt u hondenluiken die alleen geopend kunnen worden door uw hond? Dan kunt u ervoor kiezen om het Petsafe Elektronische hondenluik aan te schaffen: de PetSafe SmartDoor Electronic.
De PetSafe Smartdoor werkt op de elektronische hanger aan de halsband van uw hond. Zodra de hond met deze hanger om voor het deurtje staat, wordt het luik ontgrendeld. Dit hondenluik is alleen verkrijgbaar in de maat large.

Hoe plaatst u onze hondenluiken?

Net als bij een kattenluik is het in de meeste gevallen mogelijk om zelfstandig het luik te plaatsen. De werkwijze voor het plaatsen van een hondenluik is afhankelijk van het materiaal waarin het hondenluik geplaatst gaat worden.

  • Plaatsen in een houten deur

Een hondenluik plaatsen in een houten deur is over het algemeen vrij eenvoudig. Aan de hand van de meegeleverde handleiding en mal voor de afmeting, plaatst u dit luikje gemakkelijk zelf.

  • Plaatsen in een muur

Houd er bij het plaatsen van een luik in een muur rekening mee, dat er voor de meeste grote en middelgrote luiken, geen extra verlengtunnels te verkrijgen zijn! Tenzij u hiervoor zelf ervaren genoeg bent, wordt het boren van een gat door de muur over het algemeen uitbesteed aan een extern bedrijf.

  • Plaatsen in glas

Sommige kleine luiken kunnen ook in (dubbel) glas geplaatst worden. Het advies is om het plaatsen hiervan over te laten aan een ervaren glaszetter. Medium hondenluiken en large of XL hondenluiken, kunnen vanwege hun omvang, niet in glas geplaatst worden.

Bestel een eigen deur voor uw viervoeter bij ons

Wilt u uw hond de vrijheid aanbieden om naar buiten te gaan wanneer deze dat wenst? Dan is het kopen van een Staywell hondenluik een uitstekend idee. Bekijk ons uitgebreide assortiment aan hondenluiken en kies het luik dat het beste past bij uw wensen en het formaat van uw hond. Wij bieden ook tweede-kans artikelen aan voor een zachtere prijs. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 010-4920235.

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »