• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

Petsafe Smartdoor

2
SmartDoors zijn er voor honden die graag zelf naar buiten gaan maar waarbij u liever heeft dat er geen ongenode gasten mee terug naar binnen komen.
Lees meer
Sorteren op:

Het SmartDoor elektronisch huisdierluik leest met behulp van radiofrequentie technologie het unieke signaal van de SmartKey elektronische sleutel en dit zorgt ervoor dat de klep (werkt op batterijen) ontgrendeld.

Lees meer

PetSafe Smartkye Electronic Key voor de SmartDoor Electronic Pet Door (Large)

Lees meer

Petsafe SmartDoors op Staywell.nl

Petsafe SmartDoors zijn hondenluiken die opengaan door gebruik van een SmartKey. Heel fijn om te weten dat alleen uw hond naar binnen kan en geen andere onuitgenodigde dieren. Zo kunt u uw hond de vrijheid geven die hij verdient. Een Smartdoor chip is ideaal.

Hondenluik met chip

Een SmartDoor elektronisch hondenluik leest met behulp van radiofrequentie technologie het unieke signaal van de SmartKey elektronische sleutel af. Dit zorgt ervoor dat de klep ontgrendeld zodat uw honden naar binnen en naar buiten kunnen lopen. Het werkt daarmee als de meer standaard hondenluik met chip. Wanneer het SmartDoor elektronische hondenluik de SmartKey elektronische sleutel van uw hond niet meer waarneemt, sluit de klep zich automatisch. Wanneer u daarom op zoek bent naar een hondenluik met chip, dan sluit deze SmartDoor hondenluik perfect bij uw wensen aan.

Het voorprogrammeren van honden bij de SmartDoors

Er zijn maximaal  5 honden en/of andere huisdieren te programmeren met één druk op een knop. Het SmartDoor elektronische hondenluik kan tot vijf voorgeprogrammeerde SmartKey elektronische sleutels detecteren en werkt ook in twee andere modi: volledig vergrendelde modus en ontgrendelde modus.

De programmeerbare standen van het SmartDoor hondenluik

Het SmartDoor elektronische hondenluik heeft 3 programmeerbare standen: automatisch, vergrendeld en ontgrendeld. Bij de automatische stand gaat het luik automatisch open als de SmartKey is geactiveerd. Gaat u weg en wilt u liever dat het luik niet opengaat als uw hond thuis is dan vergrendeld u het luik. Zet u het luik op ontgrendelen dan kunnen er ook dieren naar binnen zonder SmartKey.

Voordelen van de SmartDoor

Heeft u een grote tuin? Is uw hond graag buiten? Heeft u liever geen buurtkatten of honden binnen als uw hond buiten is geweest? Dan is de SmartDoor de ideale oplossing. U kunt thuis gewoon uw werk afmaken terwijl de honden naar buiten en binnen gaan d.m.v de SmartKey die aan de halsband zit. 

De PetSafe Smartkey Electronic Key voor de SmartDoor 

Deze SmartKey kunt u extra bijbestellen in onze webshop. Als u bijvoorbeeld meerdere huisdieren toegang wilt geven aan het SmartDoor Electronic hondenluik. De PetSafe SmartDoor herkent de SmartKey elektronische sleutel die op de halsband van uw huisdier wordt gedragen en ontgrendelt de deur. De elektronische deur van de SmartDoor kan tot vijf geprogrammeerde SmartKey elektronische sleutels detecteren.

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »