• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

Voerautomaat voor uw huisdier

Zoekt u een voerautomaat of een automatische voerbak voor uw huisdier? Staywell.nl heeft het grootste assortiment aan Pet Feeders, voederautomaten en voerbakjes voor hond of kat. Deze zijn allemaal uit voorraad leverbaar. Automatische voerbakken zijn er in diverse varianten en maten te verkrijgen. De een is op afstand te besturen, de ander stelt u vooraf in.

  • - Petsafe-assortiment
  • - Diverse hondenluiken
  • - Kattenluik met chip

 

Met een Petsafe-voerautomaat eet uw huisdier ook als u er niet bent

Wanneer u op zoek bent naar een voerautomaat voor uw huisdier of andere katten- en hondenbenodigdheden, vindt u verschillende opties in ons aanbod. Deze automatische voerbak zorgt ervoor dat u gerust een paar dagen van huis kunt zonder uw huisdier bij iemand weg te moeten brengen. De diverse modellen die het merk aanbiedt, geven u de keuze uit vooraf instelbare machines of machines die u op afstand met uw telefoon bedient. Daarnaast is het afhankelijk van het model Petsafe-voerautomaat wat u kiest, hoeveel maaltijden er in kunnen. De grootste voerautomaten hebben ruimte voor maximaal twaalf maaltijden. Bovendien vindt u bij ons voerautomaten voor honden en voerautomaten voor katten.

 

Naast een automatische voerbak voor uw huisdier vindt u bij ons ook andere producten

U vindt bij ons alles wat u nodig heeft voor uw huisdier. U kunt uw huisdier bijvoorbeeld naast uw Petsafe-voerautomaat voorzien van een handige drinkfontein. Petsafe biedt een groot assortiment aan producten aan bij Staywell.nl, zoals een hondenloopplank voor een auto. Zoekt u een oplossing om uw hond veilig te vervoeren in de auto? Dan vindt u bij ons ook diverse hondenzitjes voor in de auto. Tot dat assortiment behoort dus ook een Petsafe voerautomaat.

 

Bekijk ons rime assortiment aan voerautomaten en meer

In onze webshop vindt u alles wat u nodig heeft voor uw viervoeters, waaronder een Petsafe-voerautomaat. Ontdek al onze producten in onze digitale catalogus. Heeft u nog vragen over een Petsafe voerautomaat of een van onze andere producten? Neem contact op met ons via 010-4920235 of stuur een e-mail naar [email protected].

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »