• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

PetSafe voederautomaten

3
Met een PetSafe voederautomaat beschikt uw huisdier altijd over eten. In ons assortiment beschikken we over diverse PetSafe voederautomaten variërend van 2 maaltijden tot wel 12 maaltijden. Geschikt voor katten en honden!
Lees meer
Sorteren op:

De Petsafe automatische voerbak kan doormiddel van een timer ingesteld worden voor 5 maaltijden. Geschikt voor katten en (kleine) honden.

Lees meer

20%

Korting

Voerautomaat 12 maaltijden

De PetSafe automatische voerbak kan d.m.v. een timer ingesteld worden voor 12 maaltijden. Geschikt voor katten en honden.

Lees meer
€219,99 €174,99
Op voorraad

Adapter voor de Petsafe voederautomaat Healthy Simply Feed 12-meal.

Lees meer

PetSafe voederautomaat voor katten en honden

Een PetSafe voederautomaat is ideaal wanneer u een hele dag van huis bent. Wanneer u bent werken of een dagje weg gaat, dan hoeft u niet bang te zijn dat uw kat of hond niets te eten heeft. Er zijn voederautomaten met diverse capaciteiten. Zo is er al een PetSafe voederautomaat met een capaciteit voor 2 maaltijden. Deze voederautomaat beschikt over twee programmeerbare timers. Zo kunt u bijvoorbeeld de ene timer op 24 uur zetten en de andere timer op 48 uur. Op deze manier heeft uw kat of hond voor 2 dagen lang eten. Ook is er een PetSafe voederautomaat geschikt voor vijf maaltijden. Hiermee kunt u uw kat of hond vijf keer per dag of een keer per dag, gedurende vijf dagen eten geven. Wanneer u echt lang van huis bent, dan is er ook een PetSafe voederautomaat voor 12 maaltijden. Ideaal voor wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat.

Alle voerbakjes in de voederautomaten zijn vaatwasser bestendig. Deze kunnen gewoon los uit de automaat worden gehaald en de vaatwasser gewassen worden. De PetSafe voederautomaten werken op batterijen. Deze zijn niet inbegrepen.

PetSafe voederautomaat ook geschikt voor dieren met een aandoening

Een PetSafe voederautomaat is ook geschikt voor dieren met een aandoening. Wanneer uw hond of kat kampt met bijvoorbeeld diabetes of overgewicht dan is een voederautomaat zeer geschikt. Hierdoor kunt u op vooraf ingestelde tijden uw kat of hond kleine porties per dag laten eten. Dierenartsen bevelen dan ook een PetSafe voederautomaat aan.

Behalve eten heeft uw hond of kat ook drinkwater nodig. Zorg er dan ook voor dat uw kat of hond bij uw afwezigheid beschikt over vers en fris drinkwater. Hiervoor kunt u bij ons ook de PetSafe Drinkwell drinkfontein bestellen.

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »