• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 35,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

Verzenden

Verzendwijze:

Orders per envelop worden verzonden met PostNL of met DHLPARCEL en pakketjes met DHLPARCEL(voorheen selectvracht). Deze levert in de meeste gevallen na één werkdag. Verzendingen geschieden steeds voor rekening en risico van de verkoper. De keuze van de wijze van verzending en verpakking is aan ons. Als tijdstip van de juridische levering geldt het moment waarop de goederen ons bedrijf verlaten.
Een groot gedeelte van onze (kleinere) zendingen gaat simpelweg per envelop en past in uw brievenbus. U hoeft hiervoor niet thuis te zijn.
Sommige zendingen dienen echter als pakket bezorgd te worden. Mocht de bezorger u niet thuis treffen dan zal deze een bericht bij u achterlaten. Het pakket wordt 3 keer bij u aangeboden voordat het retour naar ons wordt verzonden. Mochten wij in dergelijke situatie nog een keer het pakket aan u moeten sturen dan brengen wij opnieuw de verzend- en verpakkingskosten in rekening.

Verzendkosten

Tot een bestelbedrag van 40 euro rekenen wij, afhankelijk voor welke verzender u kiest, bezorgkosten. Vanaf een bestelbedrag van 40 euro betaald u géén verzenkosten. LET OP: dit geldt alleen voor adressen binnen Nederland. Voor verzending naar België rekenen wij 10 euro verzendkosten.
Indien u kiest voor bezorging met DHL, dan betaald u 4,99 euro verzendkosten. Past uw pakketje door de brievenbus? Dan betaald u met DHL 4,99 euro voor brievenbus pakketten en 6,99 euro voor normale pakketten aan verzendkosten. Voordeel hiervan is dat ook uw brievenbus pakketje ten alle tijde traceerbaar is, daar DHL ook een Track&Trace code voor brievenbus pakketjes verschaft.
Indien u kiest voor bezorging met PostNL betaald u 6,99 euro aan verzendkosten.

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »