• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

Hondenluik onderdelen

40
Hier vindt u de geschikte onderdelen voor uw hondenluik.
Lees meer
Sorteren op:

Verlengtunnel geschikt voor het Petsafe Staywell 715 honden- en kattenluik wit.

Lees meer

Verlengtunnel geschikt voor het Petsafe Staywell 730 honden- en kattenluik bruin.

Lees meer

Verlengtunnel geschikt voor het Petsafe Staywell 737 honden- en kattenluik grijs.

Lees meer

Onderdelen set geschikt voor het Staywell huisdierluik 730 bruin. Bevat: U-profiel, magneetstrip en origineel schroevenset.

Lees meer

Set onderdelen geschikt voor het Staywell kattenluik & hondenluik type 737 grijs. Bevat: U-profiel, magneetstrip en origineel schroevenset.

Lees meer

Petsafe 740 Extension Tunnel Medium, geschikt voor het Petsafe, staywell huisdierluik 740 medium. Tunnelstuk is 50 mm diep.

Lees meer

Deze tunnel is geschikt voor het Petsafe of staywell huisdierluik 757, en is 50 mm diep.

Lees meer

Set onderdelen geschikt voor het Staywell hondenluik type 760 wit. Bevat: U-profiel, magneetstrip en origineel schroevenset.

Lees meer

Set onderdelen geschikt voor het Staywell hondenluik type 775 bruin. Bevat: U-profiel, magneetstrip en origineel schroevenset.

Lees meer

Vervangende montagebeugel en schroeven voor de PetSafe 600-serie en de aluminium extreme weather deuren Latje heeft 3 schroefgaatjes

Lees meer

Geïsoleerde flapkit voor extreem weather huisdierluik Small

Lees meer

PetSafe Huisdierluik Afsluitpaneel - S. Uitbreiding voor het aluminium huisdierluik 600ML. Weerbestendig

Lees meer

Afsluitpaneel t.b.v. PetSafe Extreme Weather Pet Door S.

Lees meer

Vervangende montagebeugel en schroeven voor de petSafe 600-serie en de aluminium extreme weather deuren

Lees meer

Geïsoleerde flapkit voor extreem weather huisdierluik Medium

Lees meer

Petsafe Huisdierluik Afsluitpaneel - L. Uitbreiding voor het aluminium huisdierluik extreme weather Medium en het huisdierluik aluminium 620

Lees meer

Afsluitpaneel t.b.v. PetSafe Extreme Weather Pet Door M. Afsluitpaneel inbegrepen.

Lees meer

Montage Adapter voor het Aluminium Extreme Weather huisdierluik medium. Eenvoudig te installeren en houd uw luik stevig op zijn plaats.

Lees meer

Geïsoleerde flapkit voor extreem weather huisdierluik Large

Lees meer

Petsafe Afsluitpaneel voor aluminium huisdierluiken medium. Uitbreiding voor het aluminium huisdierluik extreme weather en het huisdierluik aluminium 640.

Lees meer

Petsafe Extreme Weather Afsluitpaneel - L. Uitbreiding geschikt voor de kunststof extreme weather huisdierluiken.

Lees meer

Montage Adapter voor het Aluminium Extreme Weather huisdierluik large. Eenvoudig te installeren en houdt uw luik stevig op zijn plaats.

Lees meer

Vervangende kunststof latje met 6 schroefgaatjes en bijbehorende schroeven voor de petSafe 660 of de -serie en de aluminium extreme weather deur XL

Lees meer

Dit is het kale frame van een petsafe aluminium 660ML XL, bestaat uit 2 delen

Lees meer

Petsafe hondenluik onderdelen

Heeft u een hondenluik, maar wilt u er iets van vervangen? Of heeft u een montage adapter nodig omdat uw luik in een muur gaat? Wij hebben ook veel onderdelen van hondenluiken. U vindt bij ons o.a tunnelstukken, montage adapters, vervangdeuren, montagekit en onderdelen sets met bouten, afdekdopjes en meer wat u nodig heeft voor de montage van uw hondenluik.

Montage adapter voor uw hondenluik

Heeft u een aluminium hondenluik dan heeft u een montage adapter nodig bij deuren en panelen dunner dan 38 mm. Voor in muren is een montage adapter ook erg handig voor alle luiken. Omdat een muur vaak dikker is is het lastiger om met lange schroeven door een muur het hondenluik te bevestigen. Bij een montage adapter bevestig je eerst de adapter en daarna schroef je het luik aan de adapter vast. 

Vervangdeuren voor de hondenluiken

Soms is een deur van een hondenluik aan vervanging toe. Bij ons op de site vindt u de geschikte vervangdeur voor uw hondenluik. Een vervangdeur is makkelijk te monteren en uw luik is weer zo goed als nieuw. U hoeft dus geen nieuw luik te kopen als alleen het deurtje beschadigd is.

Tunnelstukken voor hondenluiken

Wanneer u een hondenluik wilt aanbrengen in uw muur of deur, kan het zijn dat uw muur of deur dikker is dan de diepte van het luik. Met de juiste tunnelstukken kunt u het luik verlengen. Ook is uw hond dan beschermd tegen scherpe randen en uitsteeksels. Per luik zijn er tunnelstukken te verkrijgen. De maat zal daarom ook juist zijn voor uw luik. U kunt het beste uw tunnelstukken op naam en merk van uw luik zoeken. 

Afsluitpaneel voor hondenluiken

Afsluitpanelen zijn ook (aanvullende) onderdelen voor een hondenluik. Hiermee kunt u uw hondenluik extra goed afsluiten bij stormachtig weer of als u voor langere tijd weggaat.

Andere onderdelen voor een hondenluik

Bij ons vindt u ook magneetsleutels, extra halsbanden en verlengsnoeren. Heeft u een vraag? Dan mag u ook altijd bellen. Let wel op: wij zijn niet de fabrikant en zullen ook alleen maar advies geven.

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »