• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

Hondenluik XL

1
Onze hondenluiken XL zijn uitermate geschikt voor extra grote honden tot een gewicht van maximaal  100 kg. 
Lees meer
Sorteren op:

11%

Korting

660 Aluminium huisdierluik XL

Petsafe Aluminium hondenluik large met flexibele flap, geschikt voor grote honden tot 100 kg.

Lees meer
€123,99 €109,95
Op voorraad

Hondenluik XL Staywell by PetSafe

Hondenluiken XL zijn er voor de grote honden vanaf 45 tot 100 kg. Met een maximale schouderbreedte van 349 mm. U kunt in de specificaties de maten van het luik terug vinden als u op zoek bent naar een hondenluik XL.

Hondenluiken XL zijn te plaatsen in verschillende materialen. Dit vindt u terug in de beschrijving van het product. Een Hondenluik XL is te groot om te plaatsen in glas en sommige luiken hebben geen tunnelstukken zodat het plaatsen in (dikke) muren ook niet mogelijk is. 

Hondenluik XL tegen veel wind

De Extreme Weather hondenluiken XL zijn uitermate geschikt voor deuren die veel op de wind liggen. Door de drie flappen waarvan er 1 isolerend is laat dit luik vrijwel geen wind door. De flappen sluiten door middel van een magneetstrip aan de onderkant. Het zijn flexibele rubberen flappen. 

Hondenluik Xl aluminium

Grote honden zijn sterk en daarom is een aluminium luik het beste voor uw hond. Deze gaan langer mee en kunnen veel meer hebben. Bij aluminium luiken is een montage adapter raadzaam bij deuren en panelen dunner dan 38 mm. Omdat de hondenluiken XL dan makkelijker te monteren zijn.

Uw hondenluik XL afsluiten met een afsluitpaneel

U kunt ervoor kiezen om bij uw luik, naast het standaard meegeleverde kunststof afsluitpaneel een extra afsluitpaneel erbij te nemen om beide kanten van het luik af te sluiten. Bij een hondenluik XL zit er een groot gat in uw deur en zo’n afsluitpaneel zorgt toch voor wat meer veiligheid voor als u bijvoorbeeld een paar dagen weggaat. Of ‘s nachts voordat u gaat slapen. 

Onderdelen van de hondenluik XL

U kunt bij de gerelateerde producten bij het door u gekozen luik verschillende onderdelen vinden. Het kan zijn dat de flap van het hondenluik XL vervangen moet worden of dat u een montage adapter nodig heeft. Kijkt u dan gerust verder. Ook voor onderdelen zit u bij Staywell aan het goede adres. 

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »