• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

Kattenluiken magneet

2
Een kattenluik magneet of terwijl een magnetisch kattenluik is een kattenluik dat werkt op een halsbandje met magneet. Het kattenluik opent zich alleen, wanneer uw kat met het magnetisch halsbandje in de buurt komt. Zo blijven vreemde katten buiten.
Lees meer
Sorteren op:

11%

Korting

932 Magnetisch kattenluik Classic

Het staywell 932 magnetisch kattenluik (classic) werkt met een magneetje aan de halsband van uw kat. Dit zorgt ervoor dat alleen uw kat door het kattenluik naar binnen kan.

Lees meer
€44,99 €39,99
Op voorraad

Het staywell 400 magnetisch kattenluik (deluxe) werkt met een magneetje aan de halsband van uw kat. Dit zorgt ervoor dat alleen uw kat door het kattenluik naar binnen kan.

Lees meer

Kattenluik met magneet op Staywell by PetSafe

Een kattenluik met magneet is ideaal om ongewenste katten buiten de deur te houden. Het kattenluik met magneet werkt namelijk op een magneetsleutel die u bevestigt aan de halsband van uw kat. Wanneer uw kat in de buurt van het kattenluik komt, dan opent het kattenluik zich automatisch door middel van de magneetsleutel. Naast losse magneetsleutels beschikken wij ook een hoogwaardige kwaliteit halsband met magneetsleutel. Een kattenluik met magneet is tevens verkrijgbaar in meerdere kleuren. Zo hebben we een wit en een bruin kattenluik met magneet. Beide kattenluiken kunnen ingebouwd worden in deuren en muren. De Staywell kattenluik magneet Classic 932 kan zelfs in ramen ingebouwd worden. Beide kattenluiken met magneet beschikken over 4 standen, namelijk: alleen binnen, alleen buiten, gesloten of vrije doorgang. Zo bepaalt u zelf of uw kat naar binnen of naar buiten kan.

Een magnetisch kattenluik kopen

Een magnetisch kattenluik bestelt u eenvoudig en snel op Staywell.nl. Beide magnetische kattenluiken worden geleverd inclusief magneetsleutel. Tevens profiteert u op alle magnetische kattenluiken van 3 jaar fabrieksgarantie. Mocht u een kattenluik met magneet in een dikke muur willen inbouwen, dan is dit geen probleem. Het Staywell kattenluik magneet deluxe 420 is ook geschikt voor dikke muren. Bij dit kattenluik kunt u namelijk ook losse tunnelstukken kopen om de tunnel te verlengen voor de inbouw in een dikkere muur. Benieuwd welke overige kattenluiken er allemaal zijn? Klik op de link voor alle kattenluiken van PetSafe!

Wanneer u voor 16:00 uur op maandag t/m donderdag uw bestelling besteld en betaald, dan heeft u uw magnetisch kattenluik de volgende dag al in huis. U profiteert tevens van gratis verzending op artikelen boven de €35,-. Dit geldt alleen binnen Nederland.

Hoe werkt een kattenluik met magneet?

Dankzij een kattenluik met magneet houd je gemakkelijk ongewenste gasten buiten. Door de magneet opent het luik alleen voor het juiste dier. Het luik gaat wel voor elk dier open wat naar buiten gaat, maar houdt ongewenste katten buiten die niet naar binnen mogen. Het kattenluik werkt alleen op een magneetsleutel. Let wel op: is er een buurtkat met hetzelfde luik/magneetsleutel? Dan kan deze kat ook naar binnen. 

Hoe installeer ik een kattenluik met magneet?

Met een bijgeleverd sjabloon tekent u het luik af op uw deur, muur of paneel. Daarna zaagt u het gat waar het luik in geklikt kan worden. Het is belangrijk om de hoogte goed te bepalen, zodat je kat er comfortabel doorheen kan. Zo eenvoudig was een kattenluik monteren nog nooit!

Wat zijn de verschillen tussen de PetSafe kattenluiken met magneet?

Alle PetSafe magnetische kattenluiken werken volgens dezelfde techniek, en werken allemaal even goed. Wel zijn er verschillende groottes en kleuren verkrijgbaar. In de specificaties van het product vindt u alle informatie van het betreffende product. 

 

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »