• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

Kattenluiken

Door middel van een kattenluik geeft u uw kat de vrijheid om zelf naar binnen of naar buiten te gaan. Er is een divers aanbod aan kattenluiken. Zo is er altijd wel een kattenluik dat bij u past. Neem gerust een kijkje in ons assortiment .
Lees meer

Diverse soorten kattenluiken

Bij Staywell.nl hebben we een groot assortiment aan diverse soorten kattenluiken. Natuurlijk zijn er de standaard kattenluiken, maar tegenwoordig zijn er ook kattenluiken in glas, kattenluiken met chip en kattenluiken met een infrarood slot. Deze kattenluiken zijn voorzien van de nieuwste technologieën.

Kattenluik onderdelen

Ook voor kattenluik onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Het kan natuurlijk voorkomen dat een schuifje of een deurtje van uw kattenluik kapotgaat. Hiervoor hoeft u niet een geheel nieuw kattenluik aan te schaffen. U kunt gewoon het kapotte kattenluik onderdeel vervangen.

Kattenluik monteren?

Een kattenluik monteren is vrij eenvoudig. Er wordt bij ieder kattenluik namelijk een sjabloon meegeleverd. Het is als eerste belangrijk dat u de hoogte van uw kat meet. Dit is de afmeting tussen de grond en de buik van de kat. Hiermee bepaalt u namelijk de hoogte van het kattenluik. Markeer vervolgens door middel van het sjabloon de vorm van het luik. Zaag de opening voor het luik en markeer vervolgens de schroefgaten voor het kattenluik. Plaats vervolgens eerst de binnenkant van het kattenluik en zet vervolgens de buitenkant van het kattenluik eroverheen. Maak het luik vast de schroeven en je kattenluik is klaar voor gebruik. Zo eenvoudig was een kattenluik monteren nog nooit!

Kattenluik kopen via internet?

Een kattenluik kopen via internet is zeer eenvoudig. Mocht u hulp nodig hebben bij het uitkiezen van een geschikt luik, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt onze specialisten bereiken op maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur. Ook is het mogelijk om het kattenluik eerst te bezichtigen of op te halen. Wij hebben namelijk ook een afhaalpunt in Rotterdam.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »