• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

Nylabone

Nylabone is een hoogwaardig product geschikt voor honden. Nylabone heeft een groot assortiment kluiven, speelgoed, snacks en rubber.
Lees meer

Nylabone: kluiven, speelgoed en snacks


Zoekt u een geschikte Nylabone voor uw hond dan kunt u kiezen tussen verschillende soorten, maten en smaken.
Er is een groot assortiment Nylabone kluiven om op te kauwen of om mee te spelen. Nylabone kluiven zijn gemaakt voor de kauwbehoefte van uw hond en/of pup. Nylabone is schoon, goed voor het tandvlees en gebit en smaakvol. Nylabone is gemaakt van twee bestanddelen: Polyurethaan en Nylon. De kleine stukjes of schraapsels van de kluiven kunnen geen kwaad, dat passeert het maag-darmstelsel als een voedingsvezel. 
Nylabone heeft ook speelgoed van hoogwaardig materiaal wat bijna onverwoestbaar is. Dit speelgoed is vaak gemaakt van rubber en er kan lekker mee gespeeld worden door uw hond.
De kauwkegels van Nylabone kunt u vullen met de snacks van Nylabone deze snack kunnen volledig opgegeten worden door uw hond en zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. 

Hondenkluiven van hoogwaardige kwaliteit

Sinds 1955 gemaakt worden de kluiven van Nylabone gemaakt. Doordat dit al een geruime tijd is weet deze fabrikant exact wat er nodig is om kluiven van topkwaliteit te maken. Kluiven van Nylabone worden aanbevolen door dierenartsen over de hele wereld en zijn gemakkelijk schoon te maken. Nylabone is gemaakt van twee bestanddelen: Polyurethaan en Nylon. De kleine stukjes of schraapsels van de kluiven kunnen geen kwaad, dat passeert het maag-darmstelsel als een voedingsvezel.
Het kan voorkomen dat uw pup een product te snel kapot maakt of weigert erop te kauwen. Bij weigering blijkt men meestal ook andere kauwmaterialen te verstrekken van dierlijke oorsprong. Nylabone werkt het beste zonder andere kauwproducten zonodig met een speelstimulans. Uw pup moet eraan wennen, gun hem die tijd.

Als mijn hond stukjes van de Nylabone kluif afbijt, is dit dan veilig?

Nylabone kluiven zijn heel veilig. De kleine stukjes of schraapsels van de kluiven passeren het maag-darmstelsel als een voedingsvezel.

Wat doet een Nylabone kluif meer voor m’n hond, dan een conventioneel (organisch) kauwproduct?

Bij de Nylabone ontstaan “borsteltjes” die het gebit reinigen en het tandvlees masseren. 
De oppervlakte moet tijdens het kauwen ruw worden, er vormen zich “borsteltjes”, anders zou het materiaal niet kunnen poetsen.
De kluif slijt langzaam weg en zodra hij zo klein is geworden dat een hond hem zou kunnen inslikken, moet hij worden weggegooid. Het gaat vele malen langer mee dan welk ander product van dezelfde hardheid en is zeer afhankelijk van de kauwcapaciteit van uw hond en de tijd dat hij erop kauwt. Bijt uw hond stukken van de kluif af, dan hebt u een verkeerde productkeuze gemaakt. Uw hond bijt harder dan verwacht. Haal het weg en ruil het om voor een harder/dikker/groter product.

Waar zijn Nylabone kluiven van gemaakt?

Nylabone is gemaakt van twee bestanddelen: Polyurethaan en Nylon. De kleine stukjes of schraapsels van de kluiven kunnen geen kwaad, dat passeert het maag-darmstelsel als een voedingsvezel. 

Nylabone Rubber

Nylabone rubber zijn kauwkegels die gevuld kunnen worden met snacks. Deze kauwkegels zijn uitdagen en stimulerend. U hond blijft in beweging terwijl hij probeert de snacks uit de kauwkegel te krijgen. De snacks zijn lekker en zijn er in verschillende smaken. Bij ons vindt u ook de Nutri Dent snacks. Deze zorgen voor een frisse adem en gezond gebit.

Nylabone Go Active! speelgoed

Go Active speelgoed van Nylabone is gemaakt van sterk rubber. Het speelgoed is bedoeld om buiten mee te spelen. Uw kunt uw hond laten apporteren in het park maar ook in het water. Het speelgoed blijft drijven en is dus nog goed te zien. 

 

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »