• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

PetSafe

PetSafe is een merk dat al sinds 1991 bestaat. Inmiddels is het een van de meest vertrouwde merken voor diereneigenaren overal ter wereld. Alle PetSafe producten worden ontwikkeld om uw huisdier te beschermen, te onderwijzen en lief te hebben.
Lees meer

PetSafe kattenbenodigdheden

PetSafe staat vooral bekend om hun kattenluiken. Een PetSafe kattenluik is het bestverkopende kattenluik ter wereld. PetSafe werkt samen met een team van ingenieurs en specialisten die continue bezig zijn met het onderzoeken, ontwikkelen en testen van nieuwe producten. Ook wordt er samen gewerkt met gedragsdeskundigen en professionele dierenartsen om ervoor te zorgen dat alle producten effectief zijn om uw huisdier veilig, gelukkig en gezond te houden. Om deze reden zijn er daarom ook veel verschillende kattenluiken geproduceerd van standaard kattenluiken tot kattenluiken met de modernste technologieën. Een goed voorbeeld van het modernste kattenluik is een PetSafe kattenluik met chip. Dit kattenluik werkt namelijk op de microchip van uw kat.

PetSafe hondenbenodigdheden

Niet alleen voor katten, maar ook voor honden heeft PetSafe een groot assortiment aan producten ontwikkeld. Het populairste product is toch wel de PetSafe blafband. Deze blafband begint met het laagste van de zes niveaus. Vaak hoeft er maar twee keer een kleine prikkel afgegeven te worden, voordat uw hond doorheeft dat er niet geblaft mag worden. Vaak is het zelfs na enige tijd niet meer nodig om de PetSafe blafband te gebruiken. Naast de blafband beschikt PetSafe ook over hondenluiken en hondentoiletten.

PetSafe producten voor uw huisdier

PetSafe heeft tevens producten ontworpen voor uw huisdier, zodat ze zichzelf kunnen voorzien van eten en drinken. Wanneer u dus een dag aan het werk bent of een dagje weg bent, dan kan uw hond of kat toch eten of drinken. Hiervoor heeft PetSafe Drinkwell in het leven geroepen. Dit is een speciale lijn aan drinkfonteinen voor zowel een hond als kat. Zo heeft uw huisdier altijd stromend drinkwater. Naast drinkfonteinen heeft PetSafe ook voederautomaten ontwikkeld. Sommige voederautomaten zijn zelfs geschikt voor 12 maaltijden. Zo kan uw huisdier altijd eten. Ook wanneer u niet thuis bent.

Wilt u meer weten over de PetSafe producten? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice op het nummer 010 49 20 235.

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »