• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 35,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

PetSafe omheiningen

0
Met de PetSafe omheining kan uw hond veilig spelen in de achtertuin, zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw hond weg loopt. Ook voorkomt u met de PetSafe omheining dat uw hond tussen de bloemen en planten gaat spelen.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

PetSafe draadloze omheining

De PetSafe draadloze omheining heeft zich bewezen als veilig, effectief en comfortabel voor honden vanaf 2,3 kg. Er zijn diverse draadloze omheiningssystemen verkrijgbaar van het merk PetSafe. De PetSafe draadloze omheining is een van de nieuwste omheiningssystemen. Dankzij de verbeterde technologie zijn er nu ook draadloze omheiningen. Een draadloos omheiningssysteem werkt op basis van losse kleine vlaggetjes die u in de grond stopt. Dankzij de omheining kan uw hond vrij rondlopen binnen een straal van 32 meter. Doordat er ook losse ontvangershalsbanden verkrijgbaar zijn kunt u zelfs meerdere honden in uw tuin laten rondlopen.

De PetSafe draadloze omheining communiceert met de honden wanneer zij de grens van de toegelaten zone bereiken. Eerst met een hoorbaar geluidssignaal en daarna met een onschadelijke en diervriendelijke statische stimulans die de aandacht van uw hond of honden trekt. Op deze manier leert u uw hond waar hij of zij wel of niet mag komen in uw tuin.

Handleiding PetSafe draadloze omheining

Wanneer u een handleiding zoekt voor de PetSafe draadloze omheining dan bent u bij Staywell.nl aan het juiste adres. U vindt bij ons diverse PetSafe handleidingen. Als eerste dient u de zender in te stellen. De zender plaatst u op de begane grond van uw huis en minsten 60 cm boven de grond. Als tweede dient u de ontvangershalsband op te laden. De ontvangershalsband wordt binnen 2 tot 3 uur volledig opgeladen en gaat afhankelijk van het gebruik 3 weken mee. De derde stap is het voorbereiden van de ontvangershalsband. Stap 4 is de gewenste afmeting van de vrije ruimte installeren. Vervolgens plaatst u de grensvlaggetjes en als laatste geeft u uw hond de ontvangershalsband aan.

Wanneer u op maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur uw PetSafe omheining koopt, dan heeft u het de volgende dag al in huis!

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »