• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

Betalen

IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij staywelll afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Meer info via www.ideal.nl.

Bancontact/Mister Cash

Bancontact MisterCash Company is dé marktleider op de Belgische elektronische betaalmarkt. En bij staywell.nl kunt u daar gewoon mee betalen.

Bankoverschrijving

Beschikt u niet over internet bankieren of kunt u niet betalen met iDEAL, dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. staywell biedt iedereen de mogelijkheid om het aankoopbedrag zelf vooruit te betalen via uw eigen bank. Een bankoverschrijving heeft wel vaak een iets langere verwerkingstijd dan iDEAL of MisterCash. U kunt het totaalbedrag overmaken op IBAN NL27 INGB 0006 2192 71 (BIC: INGBNL2A) t.a.v. PetPro BV. te Rotterdam, onder vermelding van het ordernummer. Het ordernummer wordt door ons vermeld in de bevestigingsmail die u ontvangt na het plaatsen van een bestelling op staywell.

PayPal

PayPal is een online betaalsysteem.
PayPal is dé veilige manier om online te betalen.

Visa

Online aankopen doen is met een Visa World Card volkomen veilig. Door een extra wachtwoord of e-Code kan niemand zonder uw toestemming online betalen met uw creditcard.
 

MasterCard

  • Voor al uw (online) aankopen in binnen- en buitenland
  • Vrijwel al uw aankopen 180 dagen verzekerd
  • Gratis Aflevergarantie. Niet geleverd, geld terug

Maestro

Maestro is een betaalmerk van MasterCard Worldwide. MasterCard is een wereldwijd betalings- en technologiebedrijf. MasterCard beheert ’s werelds snelste betaalverwerkingsnetwerk, waarmee consumenten, financiële instanties, bedrijven en overheden wereldwijd worden verbonden.

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »