• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf € 40,- (Alleen Nederland)
 • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

Petsafe-kattenluik met chip

3
Sorteren op:

7%

Korting

Microchip kattenluik

Het nieuwe microchip kattenluik van PetSafe , toegang voor alleen uw kat.

Lees meer
€74,95 €69,95
Op voorraad

7%

Korting

Microchip kattenluik Bruin

Het nieuwe microchip kattenluik van Petsafe , toegang voor alleen uw kat. Kleur Bruin

Lees meer
€74,95 €69,95
Binnenkort leverbaar

PetSafe/Staywell Petporte Smartflap Microchip kattenluik dat werkt op de chip van uw kat. Geschikt voor katten tot 7 kg.

Lees meer

Een Petsafe-kattenluik met chip, ook wel microchip kattenluik genoemd, houdt vreemde katten buiten de deur. U bestelt een dergelijk luik bij Staywell.nl. Het kattenluik ontgrendelt alléén wanneer uw kat met chip naar binnen wilt. Een kattenluik met microchip is heel fijn voor een huishouden met meerdere katten. Zo zorgt u er namelijk voor dat alleen uw katten uw huis in en uit kunnen.

 

Met een Petsafe-kattenluik met chip kiest u welke katten binnen komen

Een Petsafe-kattenluik met chip kent vele voordelen. U programmeert dit handige huisdierluik voor maximaal veertig gechipte katten. Hiermee zorgt u dat enkel de katten die het mogen, gebruik maken van het luik. U voorkomt ermee dat er ongewenste katten uw huis binnentreden. Het Petsafe-kattenluik opent zich alleen wanneer uw kat door het luikt wilt. Het kattenluik met microchip is geschikt voor deuren, glas en muren en is eenvoudig te programmeren. Ook profiteert u van drie jaar fabrieksgarantie. Het Petsafe-kattenluik met chip bevat vier standen, namelijk:

 • Geheel gesloten
 • Toegang naar binnen
 • Toegang naar buiten
 • Geheel geopend.

 

Petporte smartflap microchip kattenluik

Het PetSafe Petporte Smartflap microchip kattenluik is een van de bekendste kattenluiken met microchip. Het kattenluik heeft naast het standaard kattenluik met chip nog meer voordelen. Zo heeft het ook een timerfunctie. Hiermee kunt u uw kat tussen bepaalde tijden binnen houden, zoals ’s nachts. Uw kat kan dan wel naar binnen, maar niet naar buiten. Verder zit er ook een dierenarts-stand op. Katten merken vaak wanneer ze naar de dierenarts moeten. Met de dierenarts-stand voorkomt u dat uw kat naar buiten vlucht. Een Petsafe-kattenluik met chip werkt op netstroom en heeft een batterij back-up. Mocht de stroom uitvallen, dan kan uw kat altijd nog naar binnen.

 

Welk microchip kattenluik is geschikt voor uw kat?

Als u een Petsafe-kattenluik met chip of een ander huisdierluik met microchip wilt aanschaffen, is het belangrijk om te bepalen waar het luik aan moet voldoen. Het reguliere Petsafe-kattenluik met chip is een goede keuze wanneer u vreemde katten buiten wilt houden en uw eigen katten vrijheid wilt aanbieden. Zoekt u een kattenluik waarbij u per kat kunt instellen of ze naar buiten mogen of niet? Bekijk dan de Sureflap Dualscan.

 

Hoe zet ik een kattenluik in een deur?

Er zijn twee dingen waar u zeker op moet letten bij het kopen van een Petsafe-kattenluik met een chip: de grootte van het kattenluik zelf en de grootte van de kat. Als u ook andere huisdieren hebt, moet u goed overwegen of deze het kattenluik ook kunnen gebruiken of dat dit juist niet gewenst is. Het plaatsen van een kattenluik in uw glazen deur, muur of reguliere deur, is niet voor iedereen weggelegd. Stap voor stap leggen wij uit wat de belangrijkste punten zijn. Het is altijd verstandig advies of hulp te vragen van een vakmens.

 1. 1. Bepaal de hoogte van het Petsafe kattenluik met chip. Meet eerst de afstand van de grond tot het laagste punt van de buik van de kat. U kunt als gemiddelde zo'n 15 cm van de grond nemen.
 2. 2. Markeer met een potlood de hoogte van het kattenluik op twee plaatsen op de deur of de muur voor een rechte lijn. U kunt ook een waterpas gebruiken om het kattenluik recht te plaatsen.
 3. 3. Meet het midden van de deur en plak het patroon met tape op de deur of muur. Zorg daarbij dat het middelpunt van het patroon ook het midden van de deur is. Wanneer u het kattenluik als patroon gebruikt, markeer dan met een potlood de opening en schroefgaten.
 4. 4. Boor op de vier plekken die op het patroon staan aangegeven.
 5. 5. Trek met een potlood de horizontale en verticale verbindingslijnen tussen de boorgaten.
 6. 6. Zaag met een decoupeerzaag de vorm van de opening uit de deur.
 7. 7. Verwijder het binnenste gedeelte en verwijder grof zaagsel en schuur de randen netjes bij met schuurpapier.
 8. 8. Bevestig de voorzijde van het kattenluik in de deur over het gat en controleer of de klep goed kan bewegen.
 9. 9. Plaats de tunnel op de juiste positie en steek de lange boutjes door de schroefgaten.
 10. 10. Sluit de andere helft van het kattenluik aan op de tunnel, over de uitstekende bouteinden.
 11. 11. Zet het kattenluik losjes vast in de deur of de muur. Als deze recht zit kunt u de schroeven goed vastmaken en eventueel afdekkapjes op de schroeven plaatsen.

 

Microchip kattenluik online bestellen

Een kattenluik met chip bestelt u net als onze andere katten- en hondenbenodigdheden eenvoudig en snel op Staywell.nl. Wanneer u op maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur uw bestelling geplaatst en betaald heeft, ontvang u de volgende dag uw kattenluik al in huis. Ook profiteert u van gratis verzending binnen Nederland wanneer u voor minimaal €35,- aan producten besteld. Plaats dus snel uw bestelling of neem contact met ons op via 010-4920235 als u vragen heeft.

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »