• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis verzending vanaf € 40,- (Alleen Nederland)
 • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

Een Petsafe-kattenluik

Een Staywell by Petsafe-kattenluik is dé oplossing voor onze beste vrienden. Sommigen zijn leergierig en onafhankelijk. Anderen zijn vriendelijk, speels en actief. We hebben het over de altijd zo brutale katten waar we allemaal van houden. Dus als het gaat om hun vrijheid en mogelijkheid om naar buiten te gaan, waarom zou u dan iets anders kiezen dan de beste kattenluiken?

 • - Petsafe-assortiment
 • - Diverse hondenluiken
 • - Kattenluik met chip

 

Wij bieden u ruime keuze voor een Petsafe-kattenluik

Om u te helpen bij het kiezen van het perfecte Staywell by Petsafe-kattenluik voor de royalty's van uw huis, hebben we een categorie samengesteld met de beste kattenluiken. Bij Staywell.nl hebben we een groot assortiment aan katten- en hondenbenodigdheden en diverse soorten kattenluiken:

 • De standaard kattenluiken
 • Kattenluiken voor in glas
 • Kattenluiken met chip
 • Kattenluik met sensor
 • Kattenluiken met een infrarood slot

Een kattenluik met chip is voorzien van de nieuwste technologieën en perfect dus om uw viervoeter helemaal gelukkig te maken. Een Staywell by Petsafe-kattenluik met chip is perfect voor huishoudens met alleen binnen- en buitenkatten. Het is uitgerust met microchip-scanning, een kattenluik met magneet zorgt ervoor dat zich geen zorgen hoeft te maken dat u midden in de nacht wakker wordt om uw katten binnen of buiten te laten. Katten die lekker naar buiten kunnen en hun natuurlijke gedragingen vertonen, zijn de gelukkigste katten.

 

Waar moet u rekening mee houden bij het kopen van een kattenluik

Om te voorkomen dat u een overhaaste beslissing neemt, kunt u het beste eerst de persoonlijkheid en het gedrag van uw kat achterhalen. Voor buitenkatten moet het Staywell by Petsafe-kattenluik ervoor zorgen dat uw kat er comfortabel doorheen kan zonder dat deze te klein is. Heeft u kleine kat? Dan moet u ook kiezen voor een klein kattenluik. Het kattenluik moet precies groot genoeg voor uw kat zijn! U moet ook rekening houden met het klimaat van Nederland voordat u een Staywell by Petsafe-kattenluik kiest, aangezien u het slechte Nederlandse weer natuurlijk liever niet binnen hebt.

 

Alle voordelen van een kattenluik

Een Staywell by Petsafe kattenluik is er dus in vele vormen en maten. Ieder model heeft zijn eigen voordelen.

 • Het geeft katten de onafhankelijkheid om comfortabel te komen en gaan;
 • Het geeft de kat in huis toegang tot de kattenbak of voedsel zonder dat andere huisdieren hem storen;
 • Er zijn diverse installatielocaties en -stijlen mogelijk;
 • Met onze kattenluiken met chip komen er geen zwerfdieren uw huis binnen zonder uw toestemming.

 

Onderdelen van een luik voor katten

Heeft u een Staywell by Petsafe-kattenluik maar heeft u een los onderdeel nodig? Ook voor deze onderdelen zit u bij ons helemaal goed. Het kan natuurlijk voorkomen dat een schuifje of een deurtje van uw kattenluik kapotgaat. Hiervoor hoeft u niet een geheel nieuw kattenluik aan te schaffen. U kunt gewoon het kapotte kattenluik onderdeel vervangen.

 

Hoe werkt het monteren van een kattenluik

Het monteren van een huisdierluik is vrij eenvoudig. Er wordt bij ieder Staywell by Petsafe-kattenluik namelijk een sjabloon meegeleverd. U meet als eerste de hoogte van uw kat tussen de grond en de buik. Hiermee bepaalt u namelijk de hoogte van het kattenluik. Markeer vervolgens door middel van het sjabloon de vorm van het luik, zaag de opening voor het luik en markeer vervolgens de schroefgaten voor het kattenluikje. Plaats eerst de binnenkant van het kattenluik en zet vervolgens de buitenkant van het kattenluik eroverheen. Maak het luik vast de schroeven en uw Staywell by Petsafe-kattenluik is klaar voor gebruik. Er zijn kattenluiken voor elk soort deur. Zo zijn er kattenluiken voor in glas, standaard kattenluiken en verlengde kattenluiken. Kijk daarom goed wat voor type en afmetingen uw deur heeft en kies hierop een passend kattenluik.

 

Koop uw kattenluik gemakkelijk via onze webshop

Een Staywell by Petsafe-kattenluik kopen in onze webshop is zeer eenvoudig. Mocht u hulp nodig hebben bij het uitkiezen van een geschikt luik, neem dan contact met ons op via 010-4920235. We bieden ook de mogelijkheid aan om het kattenluik eerst te bezichtigen of op te halen bij ons afhaalpunt in Rotterdam. Voor al uw kattenluiken en andere dierenbenodigdheden zoals een hondenzitje voor de auto, gaat u naar onze webshop.

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »