• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

Hondenspeeltjes voor meer uitdaging en plezier

Hondenspeeltjes voor meer uitdaging en plezier. Laat uw hond knuffelen, apporteren of spelen met de leukste hondenspeeltjes. U vindt ze op Staywell.
Lees meer

Hondenspeeltjes voor meer uitdaging en plezier

Apporteren, knuffelen of zelf spelen. Honden zijn energieke dieren en houden van spelen. Bij ons vindt u de beste hondenspeeltjes voor uw hond. 

Apporteerspelletjes

Uw hond vindt het geweldig om te apporteren. En apporteren kan met verschillende speeltjes. U kunt het apporteren natuurlijk met een bal doen, maat er zijn meerdere mogelijkheden. Zo kunt u ook binnenhuis apporteren met de Wubba's van KONG. Buiten wordt het spelen nog leuker met de skipping stones voor in het water.

Knuffelen 

Honden hebben ook hun rustmomenten nodig. Thuis in de mand of een ander veilig plekje waarbij ze lekker even kunnen liggen. Hoe fijn is het als ze ook hun eigen knuffelmoment hebben met een van de knuffels van KONG. Pups voelen zich hierdoor veiliger maar ook volwassen honden halen hier hun rust uit.

Ander speelgoed voor uw hond

Er is nog veel meer speelgoed voor uw hond. Er is zelfs speelgoed waarbij u het speelgoed kunt vullen met voer. De KONG en Nylabone speeltjes zijn hier erg geschikt voor. Nylabone heeft ook heerlijke kluiven die langzaam slijten en geen rommel geven. 

KONG heeft veel trek en beweegspeeltje voor uw hond en zorgt voor veel plezier binnen en buitens huis.

 

 

 

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »