• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 35,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

Nylabone kluiven

0
Nylabone kluiven zijn sterk en gaan lang mee. De kluiven zijn bijna onverwoestbaar en lekker op om te kauwen. Kijk snel bij ons assortiment welke Nylabone geschikt is voor uw hond.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Nylabone hondenkluiven

De hondenkluiven Van Nylabone worden sinds 1955 gemaakt. Na jarenlange ervaring weet deze fabrikant exact wat er nodig is om kluiven van topkwaliteit te maken. Nylabone hondenkluiven worden aanbevolen door dierenartsen over de hele wereld en zijn gemakkelijk schoon te maken. Nylabone kluiven zijn gemaakt van twee bestanddelen: Polyurethaan en Nylon. De kleine stukjes of schraapsels van de kluiven kunnen geen kwaad, dat passeert het maag-darmstelsel als een voedingsvezel.
Het kan voorkomen dat uw pup een product te snel kapot maakt of weigert erop te kauwen. Bij weigering blijkt men meestal ook andere kauwmaterialen te verstrekken van dierlijke oorsprong. Nylabone werkt het beste zonder andere kauwproducten zonodig met een speelstimulans. Uw pup moet eraan wennen, gun hem die tijd.

Is een Nylabone veilig voor mijn hond?

De kluiven van Nylabone zijn veilig. De kleine schraapsels dier ervan af komen door het kauwen kan een hond gewoon binnen krijgen. Deze schraapsels worden niet opgenomen in het lichaam en zal via de natuurlijke weg weer naar buiten komen. (ontlasting) De kleine schraapsels passeren het maag-darmstelsel als een voedingsvezel.

Welke maat kluif van Nylabone is geschikt voor mijn hond?

De maten die op de verpakking staan is slechts een advies. Het kan zijn dat uw hond veel harder kauwt of misschien wel minder. Dan is het geen probleem om een andere maat aan te schaffen. Nylabone maakt speel en kauwproducten van twee hoofdgrondstoffen, het zachte, maar uiterst taaie materiaal is polyurethaan. Het harde materiaal is een hoogwaardige 12 uur druk gelouterde Nylon. Pups en oudere honden met veel tandplak dienen het zachte materiaal te gebruiken, harde kauwers het harde materiaal en extreem harde kauwers hard materiaal van grote dikte.
Honden met veel tandplak ongeacht hun kauw capaciteit, altijd eerst zacht materiaal, om bloedingen van het tandvlees te beperken. Pups voor en tijdens het wisselen der tanden altijd zacht/taai materiaal geven. Een hond dient een kluif te krijgen die hij net kan dragen. Liever een te grote kluif dan te klein.  De Nylabone producten zijn onverwoestbaar, mits de juist gekozen Nylabone aan de juiste hond wordt gegeven.

 

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »