• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

Kattenluik onderdelen

6
Staywell kattenluik onderdelen koopt u bij de officiële Staywell website. U kunt bij ons voor de volgende onderdelen: vervangdeurtjes, tunnelstukken, onderdelenset, microchip tags en meer!
Lees meer
Sorteren op:

Set onderdelen geschikt voor het Staywell kattenluik & hondenluik type 730 bruin. Bevat: U-profiel, magneetstrip en origineel schroevenset.

Lees meer
Uitverkocht
Onderdelen 757 (medium)

Set onderdelen geschikt voor het Staywell hondenluik type 757 grijs. Bevat: U-profiel, magneetstrip en origineel schroevenset.

Lees meer
€16,95
Uitverkocht

Verlengsnoer t.b.v. van het Petsafe Staywell microchip kattenluik Petporte Smartflap.

Lees meer

Petsafe SmartDoor-voedingsadapter. Dit product is alleen compatibel met het SmartDoor Connected Pet Door met app.

Lees meer

Set onderdelen geschikt voor het Staywell kattenluik & hondenluik type 737 grijs. Bevat: U-profiel, magneetstrip en origineel schroevenset.

Lees meer
Uitverkocht
Tunnelstuk Medium Staywell 740

Nu ook een tunnelstuk voor de Staywell 740 verkrijgbaar. Is uw muur of deur te diep voor het luik? Dan is dit tunnelstuk die verlengt met 50 mm de oplossing.

Lees meer
€9,95
Uitverkocht

Bij ons vindt u verschillende onderdelen voor uw Staywell by PetSafe producten

Moet u iets vervangen aan uw luik? Heeft u een extra tunnelstuk nodig of juist een ander onderdeel van een PetSafe product? Dan kunt u bij ons op de site kijken of wij het geschikte onderdeel voor u hebben. 

Welke PetSafe kattenluik onderdelen kan ik vervangen?

Bijna alle onderdelen zijn los verkrijgbaar. Bij ons op de website vindt u een hoop van deze onderdelen. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u een nieuw deurtje voor uw luik nodig heeft omdat u het luik al een tijdje heeft. Bij ons vindt u verschillende deurtjes, tunnelstukken en vervangflappen.

Kan ik ook extra PetSafe kattenluik onderdelen kopen?

Dat kan natuurlijk ook. Misschien wilt u uw tunnel verlengen met een extra tunnelstuk of een extra microchip tag voor een andere kat. Ook deze producten vindt u bij op deze website. 


PetSafe kattenluik onderdelen. Is er ook een complete onderdelenset?

Bij ons op de website vindt u een onderdelenset voor uw PetSafe classic kattenluik. Deze bestaan uit: 4-standen vergrendelingsknopje, klein rood draaiknopje, een magneetstrip voor in de bodem van het kattenluik(niet voor het deurtje), origineel set schroeven en afdekdopjes.

 

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »