• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 40,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 010 492 02 35 (Let op: wij zijn niet de fabrikant! Zie klantenservice-info)

PetSafe zelfreinigende kattenbakken

4
De PetSafe ScoopFree zelfreinigende kattenbak is een kattenbak die zichzelf schoon houdt. Hierdoor hoeft u de kattenbak zelf niet meer te verschonen. De kattenbak ruimt namelijk automatisch de ontlasting van uw kat op.
Lees meer
Sorteren op:

Onderbak met vulling geschikt voor de zelfreinigende kattenbak: PetSafe Scoopfree Original & Scoopfree Ultra.

Lees meer

De koolstoffilters van PetSafe helpen vieze geuren te voorkomen bij de PetSafe Simply Clean automatische kattenbak.

Lees meer
Uitverkocht
Simply Clean automatische kattenbak

De PetSafe Simply Clean kattenbak zal uw leven als kattenouder zo gemakkelijk mogelijk maken.

Lees meer
€149,95
Uitverkocht

PetSafe Replacement Blue Crystal Litter Tray (1-Pack). Navulade met vulling geschikt voor de zelfreinigende kattenbak.

Lees meer

Hoe werkt een zelfreinigende kattenbak?

Een zelfreinigende kattenbak is eenvoudig in gebruik. U hoeft zelf nooit meer de kattenbak te verschonen. Het enige wat u hoeft te doen is af en toe de bak te vervangen. U krijgt hierdoor geen vieze handen meer, zoals bij het verschonen van de kattenbakvulling bij een normale kattenbak. De zelfreinigende kattenbak heeft nog veel meer voordelen. Het harkje begint namelijk automatisch met schoonmaken zodra uw kat zijn of haar behoefte heeft gedaan. Doordat het harkje direct begint met schoonmaken komen er geen vieze luchtjes vrij. De zelfreinigende kattenbak bevat tevens silica kristallen. Hierdoor komen er ook geen vieze luchtjes vrij en ruikt uw huis niet naar kattenurine of ontlasting.

Het enige wat u hoeft te doen bij een zelfreinigende kattenbak van ScoopFree is de stekker in het stopcontact te steken. Het automatische systeem veegt na 5, 10 of 20 minuten het vuil in een apart gedeelte. De timer wordt gereset, zodra uw kat op de kattenbak is geweest. Het speciale kattengrind gaat zelfs tot 5 keer langer mee dan reguliere kattenbakvulling en tevens komt er geen stof vrij tijdens het schoonmaken.

Zelfreinigende kattenbak kopen

Wilt u een zelfreinigende kattenbak kopen, maar weet u nog niet welke? U heeft de keuze uit twee zelfreinigende kattenbakken. U kunt er namelijk voor kiezen om een zelfreinigende kattenbak met kap of zonder kap te kopen. Ook kunt u bij Staywell.nl navullingen kopen. Indien de kattenbakvulling aan vervanging toe is dan neemt u eenvoudig de bovenkant van de kattenbak af en kunt u de bak met vulling gewoon in de vuilnisbak gooien. U plaatst een nieuwe kattenbakvulling eronder en de zelfreinigende kattenbak is weer gereed voor gebruik.

Digikeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »