• Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf € 35,- (Alleen Nederland)
  • TELEFONISCHE HELPDESK 0104920235

Petcurean

2
Sorteer op:

Het allerbeste natvoer voor de kat uit Canada, Go! Fit + Free graanvrij kip kalkoen & eend pate blik 156 gram, Hoogwaardig graanvrij kattenvoeding in een blikje van een zeer hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
€1,99
Op voorraad
Uitverkocht
Go! Sensitivity + Shine Graanvrij Eend Pate blik 156 gram

Het allerbeste natvoer voor de kat uit Canada, Go! Sensitivity + Shine Graanvrij Eend Pate blik 156 gram, Hoogwaardig graanvrij kattenvoeding in een blikje.

Lees meer
€1,99
Uitverkocht

HET WELZIJN VAN UW HUISDIER VOOROP

Ontdek het Petcurean verschil

Zo veel honden en katten merken om uit te kiezen. Zoveel vragen die we moeten beantwoorden, en nog zoveel te leren. Yep, het kiezen van de juiste voeding voor uw hond of kat kan een uitdaging zijn. We begrijpen het. Dus, we wilden het een beetje makkelijker maken voor u, en u vertellen wat Petcurean en onze hoogwaardige recepten verschillend van de verpakking maakt.

Elke Petcurean recept wordt gemaakt met behulp van de hoogste kwaliteit, gezondste en meest smaakvolle ingrediënten. Deze worden geselecteerd door middel van een vertrouwd netwerk van boeren, veefokkers en producenten, die moeten voldoen aan of overtreffen onze zeer strenge veiligheids-, gezondheids- en kwaliteitscriteria. Omdat we op de eerste plaats de huisdieren zetten, gebruiken we geen bijproduct maaltijden-on benoemd vlees maaltijden of één van de bestanddelen uit China.